Statistics
Login form
Sunday, 24-Dec-01, 3:33 PM
Welcome Guest

Grigore - Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Grigore
Ilegal_CristiDate: Monday, 09-Feb-02, 5:39 PM | Message # 1
Sergeant
Group: Users
Status: Offline
[b]
vreau sa stiu si eu domnule joker so domnule soul hunter ...dec e vam dat eu llama si ce ati ami insinuat voi acolo
din cate imi aduk eu aminte domnule soul...tiam dat odata slap(with o dmg) pt ca stateai coasca pe fy snow si tiam zi misca fratioare ca nu e lok de stat ...dupa care u tot nu miscai si iarasi nu miscai ...la care teal last in plata ta ...apoi u deodata imi dai slap cand imi era lumea mai draga si mai inervar si tiam dat ban pe 10 min .....nu zik ca am avut drepate ca trenbuia sati dau ban ...dar prea atre am inervasei...
2 tot cu tine soul can ai intrat pe cs si ai inceput sa zici : da voi de unde plm aveti atata xp . ... si tia zis hunt3r ca noi am jukat cat u ai lipsit ...apoi ...ai mai zis ceva nu mai tin minte ce ... dar era ceva auds la adresa noastra la cei care avema xp si tiam dat llama pe o runda ...
3 soul harta nu s e schimba dupa bunul plak..se da la vot atunci cand mai sunt vreo 7 sau 5 min din harta ..nu vii tu ..lume a joaka si te trezesti u sa schimbi harta ...si team lasta iin plata ta
4 domnul joker ...u mai acuza de coade ... tema intrebat vrei sami fak poza sati trimit ..la care u ai zis ca da ... imi fak poze iti zik vreo 10 min aw intra pe mes sati dau poze ...u nimika nici nu te interesa ca sa pot sati dostrag atentia tiam dat si tie ban pe 10 min ..la care pe mes ..tiam spus de ce care si cum tiam dat pozele si era totul ok tiam socs banull...
5joker u mai porectlit "bulangiu"... ca a intrat pavel si a zis sal al ..dar eu unblam la setari si nam vazut ci am vzut direct ca u ziceia cas bulangiu si nu salut...(apropo domnule joker de ce zici cas bulangiu team f***t in c*r si nu tema platit) ..si tiam dat llama ...apoiu schimbi si u harta fara nici un motiv..banuiesc ca din cauza ca nu aveai chef de harta ...
6 deci ceea cema fakut respund de actinile mele ..dar vreausa se recunoasca fiecare ...ast sa comentati si voi[i][u][size=18]vreay sa[i][size=16]

Message edited by Ilegal_Cristi - Monday, 09-Feb-02, 5:41 PM

sparrowDate: Monday, 09-Feb-02, 5:42 PM | Message # 2
owner
Group: Administrators
ia ca si tu ai oleca dreptate haidetio sa dezbatem subiectul asta ca e incurcatura mare biggrin

SoulHunterDate: Monday, 09-Feb-02, 5:45 PM | Message # 3
Group: Removed

1. cristi atunci miai dat slap cu damage. si nu p/u ca stateam pe loc si p/u ca cic` aveam lag. si miai dat citeva slapuri. da normal ca tiam dat si eu. si miai dat ban 4ever nu pe 10 min. ca am incercat peste juma de ora atunci sa ma conectez si inca il mai aveam. mi la scos sparrow peste 1 ora apoi.
2. nu am acces la comanda amx_votemap => si mereu e mapa fy_snow...
3. nu tin minte poate miai dat slap si cind nu m a miscam tot dar facind parte din admini pe vremea ceea nu aveai dreptu` sami dai slap.
4. da am intrebat de unde aveti atita xp ca unii eu cu 60 mii xp. dar la adresa srv`ului nu am zis nimic rau.

pavelDate: Monday, 09-Feb-02, 5:48 PM | Message # 4
Suedez in devenire
Group: Moderators
Parerea mea este Cristi ca inca esti nervos pt. ca ai mancat o groaza de litere , ai scris cam aiurea, dar inteleg oricum , binenteles ca fiecare are o parte de vine din panarama asta de cearta , cearta asta este mai mult o frustare ca nu sunt playeri pe serv. si ne ciondanim intre noi, soul are partea lui de vina ca, campa si ia dat slap nush pt ce , joker are partea lui de vina ca schimba harta aiurea etc.n, la faza ca nu ma salutat cristi nu m`am suparat nu sunt genul, si binenteles si cristi are partea lui de vina a reactionat pe impuls si a dat la unu ban si la altu kick sau llama , mie personal nu mi`a facut nimik pt. ca nu i`am dat motiv, haydeti o mai tzinem mult cu panarama asta ? lasati problemele si jucati Counter simtziti`va bne !
Salutari !
Attachments: 3296116.jpg (285.1 Kb)

HUNT3RDate: Monday, 09-Feb-02, 5:51 PM | Message # 5
Private
ba baietii omu cam are dreptate ..... am fost acolo mai la toate fazele .si omu nu baga de la el .... de asta vam zis sa nu mai vb urat unu celalalt ca nici nu stiti cum se intelege .... aiurea plm
cat tine de slap ...era 0 damage ..!
cat tine de "ba de unde aveti xp" iar e adevarat ...
iar ban...si eu miam luat ..pacat ca de la dracii care ii aveam ... nu am fost atent cine mia dat ..(pe calea asta ..daca stie cineva sa imi aduca aminte )
deci ILEGAL ARE DREPTATE

datile draq ... de certuri ... ce ziceti de cs...sa jucam ca un big happy fucking family!

Message edited by HUNT3R - Monday, 09-Feb-02, 5:53 PM

Ilegal_CristiDate: Monday, 09-Feb-02, 5:52 PM | Message # 6
Sergeant
asa si dac a eu tiam dat slap oarde ce ce tiam dat ...pt ca timp de minute bune eu iti zicema rez lagu rez lagu...etc dar u nik...suut tiam dat slap ...dar u tot nimika si u de c e ai dat ca la urma urmei e razbunare da r eu nam facut ceea ce am facut cu dusmanie si poate o fi gresit ..dar eu tin minte ca pe 10 min ..in fine ....pai si de ce nu ai zis nimika ..si ai schibat direct...pe svr totii avem aceleasi drepturi ca admini ca deasta suntem admini sa avem grija de svr ..nu sa stam ... dupa unu ... sau sa en luam grade ca suntem admini..si cu lagul al fel ..vrea sa fac sa fie bien pt svr ..si nu am zis ca la adresa svr ci al dresa noastra ca de udne plm aveti voi atat xp ...
piteia sa fii si u mai civilizat ...etc

Ilegal_CristiDate: Monday, 09-Feb-02, 5:53 PM | Message # 7
Sergeant
pavel la cine am dat kick si ban ?

Message edited by Ilegal_Cristi - Monday, 09-Feb-02, 5:54 PM

pavelDate: Monday, 09-Feb-02, 5:56 PM | Message # 8
Suedez in devenire
lu joker si soul aja am inteles nuj bne man , aja ma inteles din cearta voastra doar atata , nu`mi bat capul cu prostii de cls a 3, dk va certati pt o femeie mai ziceam dar pt nijte prostii..avem nijte ani ba baieti, trezitziva !

sparrowDate: Monday, 09-Feb-02, 6:22 PM | Message # 9
owner
io nu inteleg frate nimik din tot ce se intampla ... ala a dat ala a rimit si din nou a dat si celalat ca altu sa primeasca ... o mare balarie .. pana una alta concluzia mi foarte clara . N`am avut belele cu ilegal pana amu cewl putin nu de genu asta mai akuza el ba ca am coade ba ca nu stu ce da nu`mi prea pasa ce crede el.. sau ce credeti voi si stiti ce ... da folosesc coade dar in plansele pe care nu le stiu si le folosesc o ora maxim ( ma ajuta sa invat plansa mai repede ) ca nu`s counterist de o viatza abia am 2 luni daca adun toate zilele . dar ii voi da adminul inapoi lui cristi si sper sa nu supar pe nimeni ... ceea ce astept in chimb este intelegere din toate partile .. sa nu va mai certati , injutari , sau sa va dati kick si ban intre voi .
daca aveti ceva de comentat .. puteti posta

pavelDate: Monday, 09-Feb-02, 6:25 PM | Message # 10
Suedez in devenire
E si normal sa ii dai inapoi adminul si`a ispasit pedeaspsa s`a invatzat minte si stie ce are de facut de acum inainte ,welcome back Mascaltzone !

Message edited by pavel - Monday, 09-Feb-02, 6:27 PM

Ilegal_CristiDate: Monday, 09-Feb-02, 6:27 PM | Message # 11
Sergeant
ban fan culo stontzo mi piace grande to boka ..mc apvele =)))

pavelDate: Monday, 09-Feb-02, 6:28 PM | Message # 12
Suedez in devenire
ma cheama pavel da merge si apvel :))

sparrowDate: Monday, 09-Feb-02, 6:33 PM | Message # 13
owner
ma da cine e grigore ??????? :):)a io is tare nelamurit

pavelDate: Monday, 09-Feb-02, 6:43 PM | Message # 14
Suedez in devenire
aja il striga maicasa pe Cristi Grigore e porecla lui...!

LuCyDate: Monday, 09-Feb-02, 7:13 PM | Message # 15
General Supervisor\Member of Constanta Team
Daca am skimbat plansa,am vorbit urat,team ac uzat de coade,trebuie sa`mi dai u ban,llama etc
TREBUIA REPORT PE FORUM,nu faci tu de capu tau.
atat am avut de zis.
sper ca pe viitor sa te comporti cum erai inainte,nu aveam nimic cu tine,nu aveai nimik cu mine
punct
/closed

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Search
Site friends
  • Create a free website