Statistics
Login form
Friday, 25-Jan-31, 1:05 AM
Welcome Guest

-SOULHOUNTER - Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: sparrow, dementu, pavel  
-SOULHOUNTER
sparrowDate: Saturday, 09-Mar-07, 11:18 PM | Message # 1
owner
Group: Administrators
Status: Offline
am intrat pe server am jucat vreo 15 minute si am iesit sa compilez un sunet ... dovada .. aiki foot_fete: man am o problema la server
adi claudiu: si eu la buda
foot_fete: vreau sa compilez un plugin ii trec modificarile in sma dar cand ii dau compile imi da eroare .. am reinstalat amx 9upgrade ) si aceiasi belea
adi claudiu: e prost modificat
foot_fete: pur si simplu niki asa cum e nici compilat serverul nul mai haleste este vorba de miscstats
foot_fete: da intra u la mine in pc si vezi poate poti sa il compilezi ..
adi claudiu: micstats e din amxmodx
foot_fete: fi mai explicit oleaca
adi claudiu: e din amxmodx
adi claudiu: deceaba il compilezi
foot_fete: pai si atunci de ce nu se aud sunetele double kill monster kill head shot ... etc etc

APOI AM INTRAT CU DEMEWNTU PE SERVER AM JUCAT 15 MINUTE CA O REZOLVAT EL PROBLEMA SI AM IESIT SA MODIFIC CATEVA SUNETE LA CARE SOULHUNTER RASPUNDE:

sparrow : bah frartilor eu va las ma bag sa compilez miscstatsu
Dropped sparrow from server
Reason: Client sent 'drop'
SoulHunter : hai pa
SoulHunter : iese codatu`
SoulHunter : pina acum juca cu cod si se bate in piept ca nu era cu cod
SoulHunter : mde
SoulHunter : plm de lag kkt
] amx_mban soulhunter 5
SoulHunter : dal in plm
SoulHunter : hai de aici ca mor

PAI MA LABARE DACA NAI DOVEZI DUTE IN PLM .... DE COPIL DAI IN PLM AMX_WHO SI VEZI CA JOK DE PE STEAM MEREU .... BULANJIULE ... CA DREPT URMARE A TUTUROR CONFLICTELOR SI FITZELOR TALE BAN PE CLASA SI SUSPEND ATAT PE FORUM CAT SI PE FORUM ... .

pavelDate: Saturday, 09-Mar-07, 11:27 PM | Message # 2
Suedez in devenire
Group: Moderators
lol, SoulHunter trebuia sa iti vezi de trb. ta, intradevar toti stim ca a jucat cu coduri sparrow , dar si`a cumparat steam si se poate observa in jocul lui slab ca nu mai are cod, e cinstit ! abtzinete SH. fa ce fac si eu cand e lag si nu iti place iesi de pe server si dk iti vine sa injuri injura in gand smile sau fara sa scri pe server smile
PACE !

Delta38Date: Saturday, 09-Mar-07, 11:44 PM | Message # 3
Sergeant
Group: Users
SoulHunter inainte sa acuzi pe cineva trebuie sa ai si dovezi. Eu te asigur ca de fiecare data cand il vad pe Sparrow pe servar joaca de pe Steam si amandoi stim ca nu are cum sa joace cu cheaturi.

SoulHunterDate: Sunday, 09-Mar-08, 0:05 AM | Message # 4
Group: Removed

ma cu "LABARE" sa vb cu ai tai daca iti face placerea..... cind jucai cu cod in plm te dadeai cu capu` de pereti si poll ai facut : is codat sau nu ? bravo tie ca tiai luat steam stii ce sa faci cu el... si cine plm poate sa fie vinovat ca are lag srv decit tine ? nu tu bagi kkt`uri ede pluginuri` ? te roaga cineva ? era srv normal... nu ca sparrow tre` sa bage tot in el.... nu puteai sa-l lasi normal ? de asta nu intra playerii ca tre` sa scoata toate kkt.
si din fraza: "pina acum juca cu cod si se bate in piept ca nu era cu cod" ce nam dreptate ? zi ce.... nai jucat cu cod inainte si zicea ca nu ?

Message edited by SoulHunter - Sunday, 09-Mar-08, 0:18 AM

SoulHunterDate: Sunday, 09-Mar-08, 0:06 AM | Message # 5
Group: Removed

si apropo Delta nam zis ca joaca cu coduri... faptu` ca iam zis codar... ii zic cum vreau...

sparrowDate: Sunday, 09-Mar-08, 0:18 AM | Message # 6
owner
nea facut placere sa te cunoastem ... dar de aiki fiecare isi vede de drumu lui ... ps... fa`ti server si administreazal cum vrei u .... cred ca azi miam racit toata ziua gura zikand ca imi schimba reteaua ... da u esti chior nu auzi ... cine era pe server azi de dupa amiaza iti poate confirma ca eram playeri cam 12 la numar si baiatule lagu era peste 1200 da nimeni nu zikea nimik au inteles oameni ... asa ca nu urla u .. vb lui pavel cand nuty convine iesi .... acum vrei nu vrei iesi obligat biggrin si cand te gandesty ca vrei admin fa bine si posteaza pe forum cerere ca nu mai iei u admin asa pe vb .. ca prima oara .

dasfDate: Sunday, 09-Mar-08, 0:26 AM | Message # 7
Private
Group: Users
ce ratat esti mah.. dau sa scriu si eu un raspuns aici si el imi da remove..... destept a fost luci cind so retras.... si tiam zis numai` 1 data azi schimba abonamentu` si nu fa aci` pe Maria Mirabbela " nu urla de 1000 ori vai vai vai "... si nu nu ma gindesc sa vreau admin....

sparrowDate: Sunday, 09-Mar-08, 1:11 AM | Message # 8
owner
pana una alta nu eram dator sa yty dau tye toate explicatiile.. si remove tiam dat la toate ... dar te poti inregistra din nou sa comentewzi cu nikul tau original .. am auzit la styri ca daca nu ai critici si dusmani esti nimeni .. deci cred ca imi prinde bine oameni ca tine...:D

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Search
Site friends
  • Create a free website